Meistä

Select Team oy

Select Team on perustettu 1985 ja sen omistaja artesaani puuseppä Juha Viljanen on toiminut puualan yrittäjänä myös vuodesta 1985 jo 38 vuoden ajan. 

Vuosien varrella olemme olleet mukana suurissakin projekteissa mm. Tapiola pääkonttori, Wsoy pääkonttori, Ravintola Teatteri, Sokos tavaratalo: 10.kerros, Vaakuna, Ravintola Helmi, Tavastia Ilves – klubi jne. Kaikki työt on tehty asiakaslähtöisesti, arkkitehtien ja saneeraajien kanssa hyvässä yhteistyössä.

Nykyinen päätoimiala on keittiöiden päivitykset, yksilölliset kalusteet, sekä mittatilauksena tehdyt ovet ja ikkunat.  

Nykyinen vahva verkostuminen takaa sen että pystymme toimittamaan suuriakin kokonaisuuksia nopeasti ja tehokkaasti. Yhdessä tarjoamme laajan valikoiman palveluja tehokkaasti ja edullisesti. Kaikilla yhteistyökumppaneillamme on pitkä ja laaja kokemus puusepän alalta. 

Tervetuloa asiakkaaksemme! Ottakaa rohkeasti yhteyttä;  alkukartoitus ja tarjouksen tekeminen on aina maksutonta. Nähdään vaikka verstaallamme kahvin parissa!

Miksi valita meidät?

Laadukasta puusepäntyötä kokemuksella.

Kaikkia puusepänalan tilaustöitä tehneenä vuodesta 1985 on takanamme jo tuhansia erilaisia, isoja ja pieniä tilaustöitä, jotka kaikki on tehty korkealla laatu standardilla ja suurella pieteetillä. Asiakaslähtöinen kanssakäynti on sujuvaa ja huomioon ottavaa kaikissa töissä. Asiakkaan kaikki toiveet ja unelmat voidaan toteuttaa ja suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa. Skisseistä saadaan hyvät periaate ja työkuvat autocad piirustus ohjelmalla, joka on käytössämme. Suunnittelu, värimallien teko ja mitoitus on asiakkaalle ilmainen palvelu joka sisältyy aina kaluste toimitukseen.

Select Team Oy

Juha Viljanen

Perustaja/yrityksen vetäjä

Puusepäntyöt, asennukset, suunnittelu

LÄhetä viestiä

Haluatko kuulla lisää tai pyytää tarjouksen? Kerro, kuinka voimme auttaa sinua? Olemme aina valmiita uusille projekteille ja suunnittelemaan sopivan ratkaisun juuri sinulle. 

Scroll to Top