Keittiöiden kunnostus ja remontointi

Select Team Oy on v. 1985 perustettu Helsingin Suutarilassa toimiva tilauspuusepänliike. Rakennamme keittiöitä koko Uudenmaan alueella. Yrityksen vetäjänä ja omistajana toimii artesaanipuuseppä Juha Viljanen.

Keittiöremontin perusteet. Mitä on onnistuneen muutoksen taustalla? Mikä on keittiöremontin hinta? Riittääkö keittiöovien vaihtaminen?

Keittiöremontti on merkittävä investointi, joka ei pelkästään paranna kodin ulkonäköä, vaan myös lisää asumismukavuutta. Onnistuneen muutoksen taustalla on huolellinen suunnittelu ja perusteellinen toteutus. Olemme mukana avuksesi koko projektin ajan. Sinä päätät, miltä sinun unelmiesi keittiö näyttää!

Suunnittelu on Kaiken A ja O:

Aloita uusi keittiösi huolellisella suunnittelulla. Haluamme auttaa sinua määrittelemään tarkasti toiveesi ja tarpeesi, jotta voimme luoda keittiöratkaisun, joka täyttää odotuksesi. Tutustu inspiroiviin suunnitteluideoihimme ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi keittiötä.

keittiö, valkoinen

Budjetointi ja Kustannukset:

Olemme laatineet selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelun, joka auttaa sinua hahmottamaan kustannuksia. Tiedämme, että budjetointi on tärkeää ja siksi tarjoamme selkeän kustannusarvion, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot materiaaleista ja työstä. Näin voit suunnitella remonttisi fiksusti ja ilman yllätyksiä. Muistathan, että teemme sinulle ilmaisen kartoituksen ja tarjouksen!

keittiön suunnittelu,

Valitse Oikeat Materiaalit:

Tutustu valikoimaamme laadukkaita materiaaleja, jotka tuovat keittiöösi tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Selitämme yksityiskohtaisesti, miksi valitut materiaalit sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Löydä inspiraatiota ja aloita matkasi kohti kauniimpaa keittiötä.

Aikataulu ja Helppous:

Olemme laatineet selkeän aikataulun, joka auttaa sinua seuraamaan remonttisi etenemistä. Haluamme tehdä kokemuksestasi mahdollisimman vaivattoman, joten pidämme sinut ajan tasalla jokaisesta vaiheesta. Anna meidän huolehtia teknisistä yksityiskohdista ja sinä voit keskittyä nauttimaan muutoksesta.

Inspiraatiota ja Toteutuneita Unelmia:

Tutustu toteutuneisiin projekteihin ja inspiroidu muiden onnistuneista keittiöremonteista. Katso kuvia aikaisemmista projekteistamme sekä lue kommentteja muilta asiakkailta. Uskomme, että nämä kokemukset auttavat sinua visualisoimaan oman keittiösi mahdollisuudet.

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi

Suunnitteluaika

Sovi kanssamme alkukartoitus ja teemme sinulle tarjouksen. Saat runsaasti ideoita ja hyödyllistä tietoa keittiön uusimista varten. Tapaaminen asiantuntijamme kanssa on maksuton.

Mittaus

Autamme sinua mittaamaan keittiötilasi. Saat meiltä selkeän ohjeistuksen, miten keittiötilat mitataan. Tarvittaessa myös mittaamme keittiön puolestasi.

Keittiöiden kunnostus ja remontointi

Saat kauttamme keittiöovien vaihdot ja uusien ovien valmistukset, tasot, ovien maalaukset, ovien käsittelyt.

Asennus

Voit tilata asennuspalvelun suoraan meiltä. Pitkällä alan kokemuksella suoritamme koko urakan suunnittelusta valmistukseen. Me tunnemme keittiöt!

Hoidamme myös putkityöt ja sähkötyöt yhteistyökumppaniemme kautta.

Pyydä maksuton alkukartoitus ja tarjous:

Tutustu aikaisempiin keittiöremontteihimme:

Keittiöt ja kodin kaapistot

Keittiöiden ja kodin kaapistojen päivitykset

Vanhojen keittiöovien maalaukset, uusien keittiöovien valmistukset, tasojen ja altaiden asennukset sekä uusien keittiöiden asennukset.

Tutustu myös muihin töihimme:

Mittatilauskalusteet toiveesi mukaan

Tv-tasot, kirjahyllyt, kaapistot, pöydät, parvekkeet. Suunnittelemme ja toteutamme toiveesi mukaan. Kysy lisää!

Mittatilausikkunat ja mittatilausovet

Erikoismittaiset ovet ja ikkunat, myös vanhan mallin mukaan. Kiintokalusteet julkisiin tiloihin. Yhteistyönä Keulapuu Oy:n kanssa.

Vastaanottotiskit, baaritiskit, baaripöydät

Palvelutiskit, kaapistot, kirjahyllyt. Kaikki ruiskumaalaukset ja vanhojen kalusteiden kunnostukset.

Kokemus numeroina

Toteutamme työt 38 vuoden kokemuksella!
Select Team Oy on Helsingin Suutarilassa toimiva tilauspuusepänliike joka on perustettu v. 1985.

Kokemuksemme vuosina
0
Tehdyt keittiöremontit
0 +
Tyytyväiset asiakkaat
0 +

Asiakaskokemuksia

Kokemuksemme perusteella voimme suositella!

Meillä oli perheen yhteisenä haaveena toteuttaa koko olohuoneen tyhjän seinän osuudelle unelmiemme kirjahylly, jollainen oli osittain jo muovautunut mielessämme. Tuttumme vinkistä löysimme Select Team Oy:n ja yrityksen omistajan Juha Viljasen kanssa suunnittelimme kirjahylly kokonaisuuden yhdessä valoineen. Oma skissi piirros toimi lähtökohtana josta jalostettiin loistava lähes 5m pitkä kirjahylly kokonaisuus. Se on perheen persoonallisuuden ja ihanteiden mukainen käyttö-ja koristekaluste sekä asuntomme todellinen helmi. Projekti oli haastava mutta valtavan palkitseva molemmin puolin. Voin suositella varauksetta Select Team Oy:n palveluja kun tarvitset unelmiesi kalusteita.

5/5
Fredi Palmgren, Helsinki/Kulosaari

Vanha keittiömme ja kodinhoitohuoneemme kaipasi jo kipeästi uutta ilmettä ja uusia värejä. Select Team Oy toteutti toiveemme lujalla ammattitaidolla. Olemme todella tyytyväisiä ja voimme suositella heitä varauksetta.

5/5
Esko Kemiläinen, Vantaa.

Vanha rivitalon keittiöni kaipasi kipeästi päivitystä nykyaikaan. Select Team Oy tilattiin apuun ja yhdessä suunniteltiin keittiööni uudet ovet ja vaihdettiin kaikki tasot. Muutos oli todella virkistävä ja muutti koko keittiön ilmeen. Kaikki sujui erinomaisesti ja annan vahvan suositukseni yritykselle.

4.7/5
Lasse Mertanen Vihti
Why Choose Us?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Alkuneuvottelu ja tarjouksen laatiminen asiakkaalle on aina ilmainen.

Scroll to Top